Herrelaget åpnet serien med sin første kamp mot Haugesund hjemme i Lurahallen hvor de vant 97-44, en god start for herrene, og med greit antall publikumere i hallen, men vi ønsker alltid mer.

Gutter U14 er med i serien for første gang og spilte borte mot Haugesund White, kampen endte bra fra gutta fra Lura og de kunne reise hjem men seier på sin aller første kamp. Dessverre gikk det ikke like bra for vårt eneste jentelag i klubben og regionen inenfor U14 klassen. Tøffe jenter stilte opp mot gutta i Haugesund black, med aller første deltakelse i serie og aller første kamp så har de lærtmasse og vet hva de skal øve mer på. God læring uasett og høy stemning i laget. Vi heier på alle lagene i klubben vår, det blir en spennende sesong!