Masse folk, sol fra skyfri himmel, mat fra nærmere 20 nasjoner, presentasjon av våre idretter korpsmusikk, gaveartikler og gode råd fra SR-Bank, kaffe, slush og is. Ungene sprang fra den ene idrettspresentasjonen til den neste med smil om munnen. Frivillige fra alle idretter viste det varierte tilbudet Lura IL tilbyr. Nye medlemmer er i anmarsj og signaler om flere som vil bidra for klubben er gitt, kjempeflott, for det trengs.

Dette må dere gjør hvert år var oppfordringen fra flere, så ja, kanskje gjør vi det.

En stor takk til foreldre og frivilliige som gjorde dette mulig. Takk til Equinor og Sparebank1 SR-bank som bidro økonomisk, takk til værgudene, takk til Lura Skolekorps og alle andre som gjorde dagen til det den ble!