Lura IL takker for det gode arbeidet dere legger ned for klubben, barna og omgivelsene, det kan ikke måles i penger.

I en krevende tid hvor utfordringene har stått i kø synes vi det løses fremragende fra dere alle, ingen sure miner, kun fokus på å gjøre det beste ut av situasjonen. Slik gleder!

Ønsker dere alle en riktig fin ferie med håp om at vi snart er tilbake til normalen.

Legger ved invitasjonstekst som går ut til Lura bydel om en festdag som har vært på planen siden sommeren 2020. Her rettes fokus på integrering og rekruttering, både av nye spillere, men forhåpentligvis også noen nye frivillige som kan hjelpe oss. Informasjon om gjennomføring kommer fra representanter fra de ulike idrettene våre.

Finn frem solkremen, bøtt inn med is og nyt ferien.

Vel fortjent!

Lura IL

Internasjonal festdag på Lura!    UTSATT TIL 27/8-2022

....med LURA IL

Fest og glede, premier til barna og idrettsframvisning! Og kom og smak på byens mest internasjonale bydel!

Nå åpner Norge igjen, og vi feirer sammen. Lørdag 28. august arrangerer Lura Idrettslag en skikkelig festdag for Lura – og hele Sandnes! Vi ønsker å markere at vi er gjennom den lange perioden – og samtidig vil vi feire bydelens fantastiske mangfold og fellesskap!

Visste du at Lura er byens mest internasjonale bydel? Kom og smak mat fra ulike nasjoner, se alle de forskjellige idrettene i Lura IL demonstrert – og ta med barna på aktivitetsløype med premie til alle. Her vil du få se både amerikansk fotball, basketball, innebandy, fotball, håndball og mer til! Og så håper vi å rekruttere mange barn fra mange ulike nasjoner til idrettslaget!

Ja, endelig! Underholdning, musikk og god stemning! Så la bilen stå, ta turen innom og bli med på festen!

–– Program ––

Kl. 12.00–12.15: Åpning av festdag

Kl. 12.15– 15.00: Servering av internasjonale matprøver kaffe og drikke ved Food Court (gratis)

Kl. 12.15–13:00: Idrettsdemonstrasjoner og aktivitetsløype for barn

Kl. 13.00–13.30: Lura skolekorps spiller opp

Kl. 13:30–15:00: Idrettsdemonstrasjoner og aktivitetsløype for barn fortsetter

Kl. 15.00: Arrangement slutt

Vi gleder oss til se deg!

Lura IL
– den gode naboen