Lura IL og Hurtigruta Carglass har inngått et samarbeid, et samarbeid som gir klingende mynt i klubbkassen!

Dersom dere, noen i familien eller venner har behov for ruteskift på bilen og dette utføres av Hurtigruta Carglass, gir det kroner 500,- til klubben.
Avdelingen på Lura kan anbefales på det sterkeste. Der er det hyggelige mennesker og topp service.

Klubben har fått egne sponsorkort som kan deles ut til familie og venner. Om uhellet er ute og en får steinsprut på bilruten; vis kortet eller si at du kommer fra Lura IL. Vips så er 500,- på vei til klubben.

Kortene blir lagt ut på klubbhuset og du får det også ved å henvende deg til Daglig leder.

Stikk innom klubbhuset, ta med deg noen kort og spre det glade budskap til venner og familie!