Årsmøtet ble gjennomført digitalt med noen utvalgte fysisk til stede. Året 2020 ble oppsummert og det er faktisk en del lyspunkt fra annerledes-året.

Seriemester G-13 i innebandy, J-2005 fotball nummer to i OBOS- finale, tribunen ble igangsatt (og er snart ferdig), betydelig flere samarbeidspartnere, vi har fått tildelt en del midler, FFO forbedret, klubbhus har fått en ansiktsløfting mm. Så på tross av pandemien skjer det positive ting. En stor TAKK til alle dere som bidrar til dette!

En stor TAKK til styret for god jobb, og en enda større TAKK til Henning Lillejord
som etter utallige år i styrelederjobben trapper (litt) ned. Det trampe-klappes......

Anton Solberg skal lede klubben videre.

Han har en gutt på idrettskolen og har vært delaktig i SMIL-prosjektet. Dere vil bli kjent med ham etter hvert, men jeg har lært ham å kjenne som en kunnskapsrik, omgjengelig og fin fyr som i tillegg har god humoristisk sans, så dette lover godt.