TIL LAGLEDER

Hvordan påvirker koronasitasjonen klubben og laget du leder?

Dette betyr at klubben vår taper inntekter fra alle fotball- og inneidretter. Vår årlige dugnad med toalettpapir er også avlyst. Vi står derfor i en uvanlig økonomisk pressa situasjon. Vi risikerer også å miste medlemmer i aldersgruppa 13-19 – og dermed også enda mer inntekter.

Derfor har vi lyst til å gjennomføre et godt, gammeldags klubblotteri. Vi ber deg som lagleder å ta følgende melding med til ditt lag og foreldrene der:

TIL SPILLERE OG FORELDRE

Nå sliter Lura IL. Kan du hjelpe klubben din – i et godt, gammeldags klubblotteri?

Det er rare tider, sier folk. Ja, det er det: Hallene våre som pleier å være fylt med rop, liv og glede, står tomme. Turneringer blir avlyst. Koronasituasjonen betyr at klubben vår taper inntekter fra alle fotball- og inneidretter. Vår årlige dugnad med toalettpapir er også avlyst. Vi står derfor i en uvanlig økonomisk pressa situasjon.

Flere tipset oss derfor: Hvorfor ikke holde et godt, gammeldags klubblotteri? – Ja, hvorfor ikke!

LURA ILOTTERI 2020!
  • Hvert medlem selger én loddbok hver: 50 lodd á 10 kroner. (Dersom 500 medlemmer selger én bok hver, gir det 250.000‚- i klubbkassen!)
  • Laget som selger mest får 10.000 ekstra i lagkassen
  • SELGERBONUS: For hver bok utover denne første, får loddselgeren 100,–. Dette kan være en fin ekstrajobb for spillerne.
  • BESTE SELGERE VINNER IPAD: Blant de fem loddselgerne som selger mest, trekker vi en iPad!
Salgsstart: 1. september 2020.
Trekning: 30. september 2020.-

Erfaringer fra tidligere lotteri

Selgerbonusen på 100,– per ekstra solgte loddbok utover bok nr 1 er veldig gøy for de som går i 4.-7. klasse. Her kan man fort ende med at noen selger 10-15 bøker.
iPad-trekning og bonus til laget kan være insentiv til de litt eldre spillerne.
Kan dette kombineres med å få ut noen kjekke lag-effekter? De som selger får hoodier/hettegensere, slik at de kan ha de på seg når de selger? Skape lagidentitet.