Sandnes Basketballs Herrelag vant forrige helg sesongens siste seriekamp og sikret med det førsteplass i 3M VEST 22/23. Gutter U19 hadde også sin siste kamp i den lokale serien og til tross for et knepent tap mot Haugesund, så sikret de seg andre plassen og sølvmedalje! Gratulerer så mye til begge lag! 

Denne helgen startet på lørdag med siste seriekamp i den lokale serien for Gutter 2008/09 U16 mot Buøy, det ble en tøff kamp men Sandnes vant til slutt med resultatet 49-68 og sikret seg dermed første plassen og gull i den lokale serien for U16.

På søndagen så var det duket for en festdag i Lurahallen med 6 basketkamper fra kl 11:00 og utover hele dagen og ettermiddagen. Først ut var gutter U13  som spilte mot Forus og Gausel, Sandnes gikk av med seieren her og vant 44-26. Så var det jentene sin tur, det eneste jentelaget som spiller i serien i regionen. De tøffe jentene våre spiller U14 og kampen var mot Haugesund, dessverre så var Haugesund igjen for sterke og gikk av med seieren. Vi skulle så gjerne sett flere jenter i basketballen her i Rogaland.
Så var det Gutter U14 sin tur også mot Haugesund, guttene klarte seg desto bedre og vant med 88-40, fantastisk seier. I kamp nummer 4 som var gutter U15, her fikk vi besøk av Gimle fra Bergen, dette visste vi ville bli en tøff kamp, guttene kjempet til siste slutt, men Gimle var for sterke denne gangen og gikk av med sieren med resultet 59-93, og tok gullet med seg hjem til Bergen. Gratulerer! 
Da var det U13 som skulle ha sin siste kamp for dagen, denne gang mot Forus & Gausel - Sandnes U13 tok her sin andre seier for dagen og kunne være super fornøyd med dagens innsats og avslutter med dette på tredje plass og bronsemedalje i serien! 

Så var det dagens siste kamp, og en kamp om sølv eller bronse for gutta i U15 serien Bergen - spenningen var til å ta og føle på,-ville sølvmedaljen også gå til Bergen og Fyllingen eller ville vi beholde sølvet her i Sandnes. Etter den jevneste kampen vi noen gang har hatt, så klarte Sandnes å sikre seg sølvet med et sluttresultat på 79-77.  Det med god hjelp fra engasjerte foreldre og andre publikumere på tribunen. 

Så altså seier i 5 av 7 kamper denne helgen og mye god basket og enorm basket glede.   

Tusen takk til alle spillere, motstandere, dommere, trenere, sekreteriat og ikke minst et utrolig publikum for en fantastisk kjekk sesong vi gleder oss til fortsettelsen og sesongen 2023/24!