Medlemskontingent dekker betalingen for å spille kamper og trene i regi av Lura IL, samt forsikring (barn og ungdom). Medlemmer får også tilgang til Lura ILs idrettsflater, drakter og baller, samt dekket deltakelse på én turnering i året.

Lagledere og trenere får også tilsendt kontingent én til to ganger i året. Denne er i utgangspunktet frivillig, men sendes altså til alle som er registrert som trenere eller lagledere i Lura IL. Medlemskapet gir tilgang til de samme fordeler som ordinært medlemskap, samt stemmerett på årsmøtet. Prisen er bestemt av årsmøtet i Lura IL.

Har du spørsmål om medlemsfaktura i Lura IL, kan du kontakte daglig leder.

Lagleder har ansvar for å få spillerne til å betale medlemskontingent. Ingen kan spille seriekamper eller benytte seg av andre medlemsfordeler hvis de ikke har betalt kontigent i Lura IL.

Når du har betalt medlemsavgiften i Lura IL, kan du be daglig leder i klubben om å få digitalt medlemskort som bekrefter at du er medlem. Deretter kan du vise fram dette når du benytter deg av Lura IL sine medlemsfordeler.
Kontakt: Daglig leder (husk å få med navnet ditt og hvilket lag du spiller på).

Medlemsfordeler

  • Medlemskap i Lura IL gir deg mulighet til kraftig rabattert medlemsskap i Balanz Treningssenter for kun 308 kroner i måneden (normalpris: 418,-).
  • Dekkhotell hos Bil og Anleggsdekk, GRATIS en sesong (vinter/sommer)
  • Medlemskap i Lura IL innebærer også prioritert og rabattert behandling hos Sandnes Kiropraktorklinikk. A-lagsspillere i alle idretter og kjønn betaler kun 350 kroner per behandling de første 5 gangene. Øvrige medlemmer har 20 % avslag.
  • Lura Trafikkskole: Medlemmer av Lura IL tilbys egne trafikale grunnkurs. Kroner 500 går tilbake til laget for hvert medlem som tar kurset. Ved kjøretimer gis det også pay-back.
  • Westco Miljø AS: Medlemmer av Lura IL får låne container i 7 dager for 3080 kroner.
  • Kjosavik buss: Benytter du deg av Kjosavik buss, går også her 10 % av summen til ditt idrettslag hvis du gir beskjed om at du er fra Lura IL.
  • Renta: 40% rabatt på all lift
  • Servit: 10% rabatt og gratis frakt for medlemmer i Lura IL, bestill via mail oppgi rabattkode: Lura IL

Vi setter pris på om du kontakter  daglig leder når du benytter deg av en av avtalene med Kjosavik buss eller Sandnesposten.

 

>> Klikk her for å melde deg inn i Lura IL.