Medlemskontingent dekker betalingen for å spille kamper og trene i regi av Lura IL, samt forsikring. Medlemmer får også tilgang til Lura ILs idrettsflater, drakter og baller, samt dekket deltakelse på én turnering i året.

Lagledere og trenere får også tilsendt kontingent én til to ganger i året. Denne er i utgangspunktet frivillig, men sendes altså til alle som er registrert som trenere eller lagledere i Lura IL. Medlemskapet gir tilgang til de samme fordeler som ordinært medlemskap, samt stemmerett på årsmøtet. Prisen er bestemt av årsmøtet i Lura IL.

Har du spørsmål om medlemsfaktura i Lura IL, kan du sende en e-post til daglig leder.

Lagleder har ansvar for å få spillerne til å betale medlemskontingent. Ingen kan spille seriekamper eller benytte seg av andre medlemsfordeler hvis de ikke har betalt kontigent i Lura IL.

Når du har betalt medlemsavgiften i Lura IL, kan du be daglig leder i klubben om å få elektronisk medlemskort som bekrefter at du er medlem. Deretter kan du vise fram dette når du benytter deg av Lura IL sine medlemsfordeler.
E-post: Daglig leder (husk å få med navnet ditt og hvilket lag du spiller på).

Medlemsfordeler

  • Medlemskap i Lura IL gir deg mulighet til kraftig rabattert medlemsskap i Balanz Treningssenter for kun 308 kroner i måneden (normalpris: 418,-).
  • Dekkhotell hos Bil og Anleggsdekk, GRATIS en sesong (vinter/sommer)
  • Aktivt medlemskap i Lura IL innebærer også prioritert og rabattert behandling hos Sandnes Kiropraktorklinikk. A-lagsspillere i alle idretter og kjønn betaler kun 200 kroner per behandling de første 5 gangene. Øvrige medlemmer har 20 % avslag.
  • Lura Trafikkskole: Medlemmer av Lura IL tilbys egne trafikale grunnkurs. Kroner 500 går tilbake til laget for hvert medlem som tar kurset. Ved kjøretimer gis det også pay-back.
  • Westco Miljø AS: Medlemmer av Lura IL får låne container i 7 dager for 3080 kroner.
  • Kjosavik buss: Benytter du deg av Kjosavik buss, går også her 10 % av summen til ditt idrettslag hvis du gir beskjed om at du er fra Lura IL.
  • Sandnesposten: Vi har en sponsoravtale med Sandnesposten som sier at vi får penger og gratis annonser når vi har solgt 10 årsabonnement for dem. Deretter kan lag i Lura IL selge årsabonnement og sitte igjen med 500 kroner per salg. Vurderer du abonnement på Sandnesposten? Husk å gi beskjed om at du er fra Lura IL!
  • Servit: Skal du ha selskap eller bedriftslunsj? Vi anbefaler Servit som er stolt sponsor av Lura IL.

Vi setter pris på om du sender en e-post til daglig leder når du benytter deg av en av avtalene med Kjosavik buss eller Sandnesposten.

PS. Disse medlemsfordelene gjelder ikke støttemedlemmer.

>> Klikk her for å melde deg inn i Lura IL.